50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Büszkeségeink

Ifj. Szabó Gábor
"Elképesztő boldogsággal tölt el minket, hogyha még egy kicsikét is, de részesei lehetünk egy legenda sikereinek! Ifj. Szabó Gábor is a Paciteát választotta! Gabó kétszeres díjugrató magyar bajnok, kétszeres Budapest CSIO GP győztes. Lovagolt világkupán, világbajnokságon, és Európa bajnokságon is. 2023-ban, Milánóban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra is elkíséri a Pacitea!"

Dr. Kocs Mihály 2014-ben alapította az Akhal-teke lótenyészfarmját. A tenyészet célja, a
fajta népszerűsítése és sportbeli képességeinek bemutatása. Csodálatos felépítése, különlegesen kecses mozgása, fantasztikus állóképessége és rendkívüli intelligenciája teszi egyedivé az akhal tekét, azt a lófajtát, amelyen honfoglaló őseink érkeztek hazánkba. Különleges "metál színűkkel" a mesék arany és ezüst szörű paripáit elevenítik meg.

Ezt a fajtát alacsony egyedszáma okán (3500 törzskönyvezett egyed található a világon) 2021-ben az Agrárminisztérium veszélyeztetett fajtává minősítette, ezért a génmegőrzéséhez komoly haza- és nemzetközi érdek fűződik. Folyamatosan gondoskodnak a csikók magasszintű fizikai és mentális felkészítéséről annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű sportteljesítményre legyenek képesek.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen kiváló szakember is a Paciteát választja, és hozzájárulhatunk a tenyészet lovainak egészségének megőrzéséhez.

Több mint 15 éve, életem nagy részét a lovak töltik ki. Saját képzésű lovakkal versenyzem, díjlovaglásban. Az elmúlt években, leginkább frízekkel dolgoztam. Az ő ápolásuk, és takarmányizásuk, különösen nagy odafigyelést igényel, ebben is segít a Pacitea több terméke, amiket közel 3 éve használunk, kivétel nélkül, eredményesen! Leghűbb versenytársam, Dave von de Dompstede (istállónevén: Bajnok), akit jelenleg a A Pacitea Flexisport-al, és Immunoval támogatok, de egészségére vált a Lendület, és a Bio-Kondi is. Nagyon érzékeny, és válogatós, de a Paciteákat mindig jóízűen fogyasztja.

A tenyészet Csongrád-Csanád vármegyében található, ahol Kacziba Pál szakértelme mellett folyik a munka. Pali 2013-ban kapott először díjat, az MLOSZ-től, az általa tenyésztett Ó-Féltíz végett, aki az osztrák Harald Ambros-al ment militaryban, a londoni olimpián. 2022-ben az Év Tenyésztője lett, emellett ismét kapott díjat az MLOSZ-től, a magyar lótenyésztés nemzetközi hírének ápolása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért. Az általa tenyésztett Champion Nadli F lett a 2022 Év Lovastusa Lova, és Kaizinger Balázzsal részt vett a fiatal lovak világbajnokságán, ahol a 9. helyen végeztek. 

8-10 kancával dolgoznak, nagyon szívükön viselik az alapító kanca, Nadli ivadékait. Minden évben sokat vacillál a ménválasztáson, gondosan, precízen párosítja a kancákat. Amelyikben egy kicsit is hisz, annak minden tőle telhetőt megad, megad, hogy olyan csikót neveljen, ami leginkább méltó hozzá.

A nyitóképen Summer Rainbow F láthetó, aki szintén lelekes Pacitea fogyasztó.

Karasszon Dániel:
"Több, mint 30 éve versenyzek a díjugratásban. Az utóbbi jó pár évben tanítványaimmal együtt több, mint 20 lovat tartok folyamatosan munkában. Körülbelül 3 éve ismertem meg a Pacitea gyógynövény keverékeit és alkalmazom őket a mindennapokban sikerrel. Jó Szívvel ajánlom a Pacitea termékeit mindenkinek! "
Gellén Diána
"Büszke vagyok, hogy Prince Elvissel az 5. helyen zártunk, a 6 éves lovak kategóriájában. Idén már többször megnyerte a 6 éves lovak versenyszámát Hortobágyon. ???? 3 éves kora óta van nálam, Karasszon Danival együtt dolgozunk, és versenyzünk vele. Egyébként, a belovaglástól kezdődően rendszeresen kapta a Lendület keveréket, keményebb edzések után, és megelőzésképpen. (És a másik két fiatal lovam is.) 2017 óta foglalkozok gyerekek lovas oktatásával, amit idén július óta saját lovardámban végzek. Egyre több a saját lóval rendelkező tanítványom is, akiknek a lovainak is gyakran vásárolunk Paciteát, hogy fitten tartsuk őket. ???? A képeken Zircon lovam van."