50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Büszkeségeink

Karasszon Dániel:
"Több, mint 30 éve versenyzek a díjugratásban. Az utóbbi jó pár évben tanítványaimmal együtt több, mint 20 lovat tartok folyamatosan munkában. Körülbelül 3 éve ismertem meg a Pacitea gyógynövény keverékeit és alkalmazom őket a mindennapokban sikerrel. Jó Szívvel ajánlom a Pacitea termékeit mindenkinek! "
Ifj. Szabó Gábor
"Elképesztő boldogsággal tölt el minket, hogyha még egy kicsikét is, de részesei lehetünk egy legenda sikereinek! Ifj. Szabó Gábor is a Paciteát választotta! Gabó kétszeres díjugrató magyar bajnok, kétszeres Budapest CSIO GP győztes. Lovagolt világkupán, világbajnokságon, és Európa bajnokságon is. 2023-ban, Milánóban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra is elkíséri a Pacitea!"
Gellén Diána
"Büszke vagyok, hogy Prince Elvissel az 5. helyen zártunk, a 6 éves lovak kategóriájában. Idén már többször megnyerte a 6 éves lovak versenyszámát Hortobágyon. ???? 3 éves kora óta van nálam, Karasszon Danival együtt dolgozunk, és versenyzünk vele. Egyébként, a belovaglástól kezdődően rendszeresen kapta a Lendület keveréket, keményebb edzések után, és megelőzésképpen. (És a másik két fiatal lovam is.) 2017 óta foglalkozok gyerekek lovas oktatásával, amit idén július óta saját lovardámban végzek. Egyre több a saját lóval rendelkező tanítványom is, akiknek a lovainak is gyakran vásárolunk Paciteát, hogy fitten tartsuk őket. ???? A képeken Zircon lovam van."