50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Herbablog - kutyáknak természetesen

Ez a csodás cserje, az immunerősítés bajnoka. A mediterránium sziklás hegyvidékein őshonos. Eddig 733(!) kémiai összetevőt azonosítottak benne.

Szerintem, az indiai tömjén (Boswellia serrata) a gyógynövények királynője! Boswellia nemzetségnek számos faja ismeretes, azonban csak 4 faj fáiból és cserjéiből állítanak elő tömjént.

Amit szeretnék nektek bemutatni, az a gyógynövények nagyágyúja: az ördögcsáklya.
Ez egy évelő, lágyszárú növény, ami elsősorban Dél-Afrikában honos.

Készítettünk a kedvenceiteknek egy zseniális gyógynövény keveréket, amelyet elsősorban idősebb, nehezen mozgó, mozgásszervi problémákkal küzdő kutyáknak fejlesztettünk ki. Ennek a csodapornak az egyik fő összetevőjéről szeretnék egy kicsit mesélni.

Sziasztok! Engem Hópihének hívnak. Anyu szerint máltai selyemkutya vagyok, de szerintem havanese felmenőim is vannak, mert a súlyom picivel 7 kg fölött van. Anyáék mindig odafigyeltek rám és hogy finomakat egyek, de sokszor nem tetszett a pocakomnak, amit a tányéromban találtam és a szép fehér bundácskám is elszíneződött a számnál, a szemeimnél, na meg a lábacskáimnál.

Sziasztok kutyapajtik! Sushi vagyok, a huncut shiba inu rókalány. Nem csak azért érzem magam nagyon szerencsésnek, mert csodás életem lehet, mióta megmentettek engem, hanem mert a gazdijaim mindig csupa finom, egészséges és természetes falnivalókat adnak nekem.