50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Herbablog - kutyáknak természetesen

Háromszínű árvácska

Kozma Gabriella
Kozma Gabriella
Háromszínű árvácska

Sziasztok! Engem Hópihének hívnak. Anyu szerint máltai selyemkutya vagyok, de szerintem havanese felmenőim is vannak, mert a súlyom picivel 7 kg fölött van. Anyáék mindig odafigyeltek rám és hogy finomakat egyek, de sokszor nem tetszett a pocakomnak, amit a tányéromban találtam és a szép fehér bundácskám is elszíneződött a számnál, a szemeimnél, na meg a lábacskáimnál.

Nem igazán tudom eldönteni, hogy rossz szokás, vagy mi okozta, de mostanában megint sokat nyalakodok, amit onnan tudok, hogy sűrűn rám szólnak… Nem is értem miért, na mindegy.

Majd jött egy kedves néni és hozott nekem valami nagyon jó illatút, amivel megszórták a vacsimat. Hát mit ne mondjak, majdnem megnyaltam az összes ujjamat utána… Na de inkább mégsem, mert már nem éreztem hogy annyira viszketnének. Szépen nő le az elszíneződés, nagyon fincsi is amit eszek, és anyáék is megnyugodtak, így minden szempontból megérte ez a Herbadog Coatmix.

Tudtad?

A bőrproblémák, és az allergiás tünetek egyik hatékony ellenszere a háromszínű árvácska.

Ezt a kedves, kis tarka növényt bizonyára mindenki ismeri, a mezőkről, erdők széléről, és nem gondolnánk, hogy micsoda titkokat rejt. Elbűvölő szépsége mellett, a kiváló hatóanyagi miatt is szeretem, mert többek között tartalmaz értékes flavonoidokat, úgy, mint rutint, quercetint, illetve szalicilsavat, és aszkorbinsavat is.

A népi gyógyászatban régóta használják, és az újabb klinikai vizsgálatok bebizonyították kedvező hatását bizonyos bőrbetegségekben. Alkalmazható belsőleg, vagy külsőleg lemosószerként.

A Herbadog CoatMix keverékében is van egy jó nagy kanállal, hogy minden kutyus bőre mindig egészséges legyen!