50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Könnyű lélegzet

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (15 vélemény)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Adonyi Vanessza
2024.05.28
Szia! Szeretném megköszönni ezt a csoda teát! Igaz Berkenye félrideg tartásban van, így a poros környezettől teljesen megszabadult, de a Pacitea után minden befulladás és köhögés nélkül szeli a köröket.
Németh Réka
2024.02.07
2021.03.08 fogadtam be, a lovam, ekkor már volt egy szteroidos kezelése. Mióta nálam van kúraszerűen kapja a könnyű lélegzet terméket.
El voltam ájulva tőle, fantasztikus eredményeket értünk el. Azóta is dolgozik, olykor 60-65 km-es túrákat járunk és gyerekek is lovagolják.
Horváth Petra
2023.11.25
Silver lovamnak a kehességével kapcsolatban segített rengeteget a könnyű lélegzet keverék, a mai napig boldog fogyasztója 🥰
Remény Lovastanya Hajdúszoboszló
2023.11.25
Sweetyvel a szabadidős versenyen a könnyű lélegzet teát nyertük meg. Azóta is folyamatosan fogyasztja. ️️️Imádja Sweety is a paciteát, sokat segitett neki️
Molnár Máté
2023.10.22
Már szinte mindent kipróbáltam a lovamnál, de eddig ez vált be a legjobban! Végre egy cég, ahol fel is veszik a telefont, és rendes szaktanácsadással is tudnak segíteni! Szuper!
Marton Viktória
2023.08.17
Télen köhögött és húzott, volt hogy dolgozni sem tudtunk vele. Egész nap kint van a karámban, mióta van elég fű, azóta szénát sem kap, illetve inhaláltuk. Ettől a köhögés nagyon sokat javult, de nem szűnt meg. Nyáron kezdtük el etetni a Paciteát. Könnyű lélegzetet kap, azóta a panaszai megszűntek.
Kaszás István
2023.07.16
A lovam a sima karámban állásnál is köhögött a lovaglását még már nem is mondom lépésben is majd meg fulladt. Hat hete kapja a tea keveréket és annyira segített a kehességén,hogy elindulás után egyet köhintett és utánna még a vágtánál se volt semmi tünete a kehességnek. Köszönöm a tea keveréket csak ajánlani tudom.
Kaszás István
2023.07.13
Eléggé kehes "volt"a lovam. Még a karámban is köhögött. Öt hete kapja a tea keveréket és elvétve köhint munka közben. Csak ajánlani tudom a készítményt.
Halasi Csilla
2023.07.07
Fruskám minden tavasszal - nyár elején köhög, a pacitea előtt már kapott szteroidot és különböző nyálkaoldó készítményeket, de még így se tudtam nyáron lovagolni.
Mióta a könnyű lélegzet teát kapja tünet mentes lett, nyáron is 20 kilóméteres terepeket megyünk ️ nagyon hálás vagyok a paciteának, pár éve azt hittem nyugdíjaznom kell Frusit, ehhez képest többet kirándulok vele mint valaha!
Kajdácsi Réka
2023.06.19
A nyári meleg beköszöntével sajnos elkezdett köhögni a lovam,de a könnyű lélegzetnek köszönhetően elvétve hallom csak köhögni.
Boros Anetta
2023.05.22
Lovam porallergiás, tavasszal/nyáron szokott előjönni neki. Egyszer sem hallottam köhögni, mióta ezt a gyógynövényt kapja. És még az ízét is szereti, azonnal megette. Csak ajánlani tudom.
Vojna Gabriella
2023.04.22
Sziasztok! Az én lovam minden tavasszal szokott köhögni, ami olyan 2 hónapig tart. Valamilyen tavasszal nyíló növényre allergiás. Ez az első vásárlásom, kicsit félve nyúltam a termékhez mivel finnyás lóról van szó. Most azoknak írnék véleményt, akik szintén ezzel küzdenek, hogy ne féljetek, ha esetlegesen nem fogja szeretni, mert az enyém se szerette előre. Először abrakkal kevertem össze, de úgy se ette meg. Most leforrázás után megcukrozom és reszelt almával összekeverem. Most járok nagyjából a harmadik hétnél, hogy mindennaposan adom neki, és most kezdi kifejteni a hatását. Ha a ti lovaitok sem szereti előre az illatát, ízét, mert valljuk be elég domináns illata van, keverjétek össze valamivel és úgy a kényes pacik is szeretni fogják majd. Szerelem lett nálunk ez a termék.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza