50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Könnyű lélegzet

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Marton Viktória
2023.08.17
Télen köhögött és húzott, volt hogy dolgozni sem tudtunk vele. Egész nap kint van a karámban, mióta van elég fű, azóta szénát sem kap, illetve inhaláltuk. Ettől a köhögés nagyon sokat javult, de nem szűnt meg. Nyáron kezdtük el etetni a Paciteát. Könnyű lélegzetet kap, azóta a panaszai megszűntek.
Kaszás István
2023.07.16
A lovam a sima karámban állásnál is köhögött a lovaglását még már nem is mondom lépésben is majd meg fulladt. Hat hete kapja a tea keveréket és annyira segített a kehességén,hogy elindulás után egyet köhintett és utánna még a vágtánál se volt semmi tünete a kehességnek. Köszönöm a tea keveréket csak ajánlani tudom.
Kaszás István
2023.07.13
Eléggé kehes "volt"a lovam. Még a karámban is köhögött. Öt hete kapja a tea keveréket és elvétve köhint munka közben. Csak ajánlani tudom a készítményt.
Halasi Csilla
2023.07.07
Fruskám minden tavasszal - nyár elején köhög, a pacitea előtt már kapott szteroidot és különböző nyálkaoldó készítményeket, de még így se tudtam nyáron lovagolni.
Mióta a könnyű lélegzet teát kapja tünet mentes lett, nyáron is 20 kilóméteres terepeket megyünk ️ nagyon hálás vagyok a paciteának, pár éve azt hittem nyugdíjaznom kell Frusit, ehhez képest többet kirándulok vele mint valaha!
Kajdácsi Réka
2023.06.19
A nyári meleg beköszöntével sajnos elkezdett köhögni a lovam,de a könnyű lélegzetnek köszönhetően elvétve hallom csak köhögni.
Boros Anetta
2023.05.22
Lovam porallergiás, tavasszal/nyáron szokott előjönni neki. Egyszer sem hallottam köhögni, mióta ezt a gyógynövényt kapja. És még az ízét is szereti, azonnal megette. Csak ajánlani tudom.
Vojna Gabriella
2023.04.22
Sziasztok! Az én lovam minden tavasszal szokott köhögni, ami olyan 2 hónapig tart. Valamilyen tavasszal nyíló növényre allergiás. Ez az első vásárlásom, kicsit félve nyúltam a termékhez mivel finnyás lóról van szó. Most azoknak írnék véleményt, akik szintén ezzel küzdenek, hogy ne féljetek, ha esetlegesen nem fogja szeretni, mert az enyém se szerette előre. Először abrakkal kevertem össze, de úgy se ette meg. Most leforrázás után megcukrozom és reszelt almával összekeverem. Most járok nagyjából a harmadik hétnél, hogy mindennaposan adom neki, és most kezdi kifejteni a hatását. Ha a ti lovaitok sem szereti előre az illatát, ízét, mert valljuk be elég domináns illata van, keverjétek össze valamivel és úgy a kényes pacik is szeretni fogják majd. Szerelem lett nálunk ez a termék.
Nagy Rebeka
2023.02.20
Ehhez a teához bármikor merek nyúlni, 1-2hét alatt rendbe hozza a pacikat, amikor köhögnek, náthásak. És nem utolsó sorban, még szeretik az ízét is mikor ebbe áztatom a tápot!
Csenge
2021.04.19
Szia! Nagyon nagyon elégedett vagyok a Könnyű lélegzet keverékkel! 1 hét etetés után a toxin érzékeny lovam köhögése teljesen megszűnt, pedig az inhalációs szteroid kúra sem tudta helyretenni 100%-osan! Teljesen tünetmentesek vagyunk, a légzésszáma is a normális tartományon belül marad! Nagyon köszönjük!"
Márku Vivien
2021.04.19
Decemberben vásároltam egy Shetlandi pónit, másnap észrevettem, hogy folyik az orra. Állatorvos látta és azt tanácsolta, mivel nincsen láza és más egyéb tünete adjak neki valamilyen nyákoldó gyógynövényt. Így találtam a Paciteát, a könnyű lélegzet kevesebb, mint két hét alatt rendbehozta a kis pónit.
Ezúton is köszönöm Gabinak, hogy létrehozott egy ilyen kiváló minőségű terméket. :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza