50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Harmónia

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagyné Kerekes Gabriella
2023.10.22
Lovam gyakran stresszes szállításkor, nehezen megy fel a futóra. Edzőm ajánlására kipróbáltuk a Pacitea Harmónia keveréket, és annyira bevált, hogy most már mindig azzal utazunk!
Deák Henrietta
2023.10.08
Szia!
csak szeretnék dicsekedni🥰
Kincsemmel és a pónikával (az az edzője lova)
megnyerte a kislány a Megyei szabadidőlovas bajnokság kezdő kategóriáját
Kincsem is több előkelő, 3-4-ik helyezést szerzett,
a tea sokat segít neki,hogy a kezdeti stresszen át tudjon lendülni, aztán már nyugodt egész nap, nem kell neki a 2. adag
Bekészítem pedig,ott van nálunk,de már nincs rá szükség
Zsigmond Eszter
2023.07.03
Rutinos Pacitea fogyasztók vagyunk, és már többször megtapasztaltuk hogy csoda termékeitek vannak, most az utolsó harmónia rendelésre szeretnék visszajelezni. Szóval én tudtam hogy ez jó cucc, tényleg, használtuk sérülés idején, stresszes helyzetekben, utoljára pedig költözéshez. 2csomagot eletettem, úgy tűnt beilleszkedtünk, béke, elhagytam, majd jött a vizsgaidőszak, legelőszezon, 30fok miatti munkabeszüntetés, és habár nem volt különösebb viselkedés gondunk, rendeltem egy új adagot. 1hete eszi újra, ma a locsolók alatt, futószáron bakoló lovak között dolgoztunk olyan békében és egyetértésben, mint ritkán békeidőben.
Balog-Ézsiás Mária Anna e.v.
2021.04.26
Sárga kancáknak kötelező. :) és a többinek. :) Szuper tapasztalataim vannak ezzel a termékkel.
Vivien
2021.04.19
Nem gondoltam volna, hogy a Pacitea Harmónia keverék ilyen látványos hatással lesz Luckyra. Lovaglás előtt kapja mindig, és az első alkalommal azt hittem "véletlenül" viselkedik úgy, mintha naponta járna ki, de szerintem a tea hatása ???? a menő kedve megmaradt, de értelmesen lépésben képes kifelé haladni a faluból. Hatalmas segítség volt, újra indulni vele tavasszal. ????"
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza