50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Ekce Mix

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Izsó Boglárka
2024.05.21
Nyári Ekcémára a Pacitea Ekce Mix egy csoda!! Több lóról is van vele tapasztalatom, baromi erős tünetet is 90%-ban eltüntetett. Kopaszra és véresre vakarta magát az állat előtte, etetése után 2 héttel már elkezdett visszanőni a szőr és annyi tünet maradt, hogy csak a farkát vakarta, de a szőr ott se kopott le. Érdemes szezon előtt 1 hónappal már elkezdeni etetni és egészen a szezon végéig folyamatosan, de mint írtam volt, hogy már kopasz volt a mikor elkezdtük és akkor is használ!
Kovácsné Bodac Katalin
2024.05.07
Kedves Pacitea! Szeretnék köszönetet mondani, mert a 10 éves nyári ekcémás lovunk, akinek közel 8 éve jött ki a betegsége és minden nyáron szenvedtünk, küszködtünk, mert véresre vakarta magát és mi tehetetlenül néztük, mert nem tudtunk mit csinálni vele. Külsőleg és belsőleg is próbáltuk több mindennel, sikertelenül. Tavaly nyáron próbáltuk meg először, de akkor már kijött az ekcémája, 3 hónapig szedtük majd decemberben kezdtünk el újra. És úgy néz ki,hogy sikerült!!!!! Már vannak rovarok és nagy meleg is volt, de semmi sem jött ki!! Elképesztő, hatalmas nagy öröm, mert semmit sem lehetett vele csinálni, hiszen állandóan vakarta magát, véresre, a másik pedig, hogy megszakadt a szívünk mert ez borzasztó lehetett. Annyira hálás vagyok, mert most csodálatos a szőre, ne is merem abba hagyni a gyógynövényeket és aminek nagyon örülök, nem gyógyszer és szteroid!! Még egyszer köszönünk mindent és folytatjuk a kezelést!!!
Gerse Gréta
2024.05.02
Szerintem a Paciteának köszönhetjük, hogy azóta sem viszket neki sehol annyira, hogy véresre vagy sebesre vakarná
Mindenhol csak kopasz foltja van, de semmi gyulladás, genny vagy vér, seb nincsen.
Csósza Orsolya Edina
2023.10.08
Szia!
Az Ekcemix egész nyáron szépen hatott! Sehol egy kivakart sörényél vagy farokrépa egyik lovamnál sem.🥰
Sipos Viktória
2023.05.24
Ismerősöm lova allergiás tüneteket mutatott, kivakarta sörényét, farkát és a testén egy-két foltot is minden nyáron. A terméknek köszönhetően már nem vakaródzik olyan intenzíven és a sörénye, farka is megmaradt! Nekünk bevált, köszönjük! :)
Kovács-Samu Ágnes
2023.05.18
A tinker lovunknak csüdsömör jellegű problémáját pár hét alatt elmulasztotta a teakeverék. Gyönyörűen levedlett és a vakarozás is kevesebb. Köszönöm!
Butsi Adrienn
2023.05.17
A lovamnak nyári ekcémája van ami nem rovaroktól, hanem a melegtől és napos órák számától jön elő.
Az Ekce Mix - től teljesen tünetmentes lett a ló és elég pár hónapig etetni, nem kell egész évben. Hatása egy héten belül érezhető volt. Köszönöm
Koncz Csenge
2023.04.07
Az egyik lovunk sajnos az őszi rovarinvázió miatt csúnyán vakarózni kezdett. Kikoptatta a farkát és a sörényét, pedig több viszketést csillapító krémmel és spray-vel is próbálkoztunk, de hiába. Ekkor találtunk rá erre a szuper gyógynövény keverékre. Pár hét után a tünetek teljesen megszűntek, és hónapokkal később sem jelentkeztek, pedig akkor már csak a napi adag 1/3 részét adtuk neki szintentartásként. Csodásan visszanőtt a farka és a sörénye is, köszönjük! 🥰
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza