50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Takarmányozási tanácsadás

Takarmányozási tanácsadás

Kozma Gabriella
Kozma Gabriella
Takarmányozási tanácsadás

Szeretnéd minél természetesebb alapanyagokból álló takarmánnyal etetni a lovadat?
Netán elvesztél a takarmánygyártók tápkínálatának információáradatában, és nem tudod, hogy mi lenne a legegészségesebb, legjobb megoldás a lovad számára?
Vagy szeretnéd megelőzni az egészségügyi problémákat?
Esetleg már meglévő problémára keresel megoldást?

Ha már benned is felmerült valamelyik kérdés, netán mind, akkor a legjobb helyen jársz!

Rácz Lilla, a B&W Elements (www.bwelements.com) alapítója azt tűzte ki célul, hogy átadja a természetes és „lóbarát” takarmányozás alapjait és az ehhez kapcsolódó tudást, ezáltal segítve a lótulajdonosokat.

Miért válaszd Lilla professzionális egyéni tanácsadását?

Mert: 

  • A takarmányok és kiegészítők minőségére vonatkozó követelményeket a legmagasabb szabványokra, a szolgáltatás megbízhatóságára és a bizalomra alapozza.
  • Tudására számos képzésen, többek között Dr. Kellon összes kurzusán, valamint a Succeed Equine-nál vállalt önkéntes munkájánál tett szert, mikrobiom kutatásokkal kapcsolatban.
  • Kutató munkája során számos hazai és külföldi gyártónál megfordult az évek alatt.
  • Szorosan figyelemmel kíséri, a tudományos kutatások eredményeinek minden újítását, fejlesztését.
  • Egyben megkapsz mindent:
  • étrend összeállítás & analízis,
  • egyéni útmutatás,
  • költséghatékony megoldások,
  • valamint, egyszerű és kiegyensúlyozott lótakarmányozás.

Hogyan néz ki ez a gyakorlatban?

1. Kérdőív

Első lépés a kérdőív teljes kitöltése minden ló esetében. Minél több információ áll rendelkezésre, a lóval kapcsolatban (pl. előéletéről), annál jobban átlátható, hogy mire van szükség, esetleg új étrendre, vagy csak kiegészítésre. Fennáll-e bárhol hiány, egyéb szervezeti egyensúlytalanság. Holisztikusan lesz átvizsgálva a teljes ló, nemcsak az étrendre és a takarmányozásra, hanem a szőr-bőr-paták, fogak, izomzat állapotára vonatkozóan is. A kérdőív ebben segítségedre lesz, itt találod: https://forms.gle/uKTczDYGrJhbdKTV9

2. Online konzultáció

Pár napon belül Rácz Lilla felveszi veled a kapcsolatot, ha további kérdéseid vannak, valamint időpont egyeztetés céljából. Az ország bármely pontjáról beütemezhető egy lótakarmányozási konzultáció, amely magában foglalja a ló étrendjének áttekintését, az esetleges hiányosságok azonosítását. Több hasznos tanács mellett megbeszélésre kerül, hogy milyen változtatások lehetnek indokoltak, melyek opcionálisak, mire kell figyelni rövid és hosszú távon.

3. Kiértékelés

Végül egy átfogó jelentést kapsz kézhez, amely részletezi az átbeszélteket, beleértve a javasolt étrendi változtatásokat. Extra tippeket, egyéb gazdaságos, vagy egyszerűsített megoldásokat, alternatívákat is tartalmaz a tanácsadás, amely segítségével a ló igényeinek megfelelő, természetesebb étrendet tudsz később te magad is összeállítani.

Készséggel állunk rendelkezésedre!