50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Crazy gelding
Pacitea - Crazy gelding
11 500 Ft

Pacitea - Crazy gelding

Speciális és egyedülálló gyógynövény keverék "csődörösen" viselkedő herélteknek, túlfűtött méneknek! Különleges összetétele csökkenti a libidót, és a tesztoszteron szintet. Ezáltal nyugodtabbá, kezelhetőbbé válik a ló. Méneknek tenyész időszakon kívül javasoljuk az alkalmazását. Fedezés előtt 1 hónappal célszerű leállni az etetésével.

11 500 Ft
Egységár: 14 375 Ft/kg
Részletek

Pacitea - Crazy gelding

Gyógyhatású termék lovak számára

Belsőleges por

Összetevők: barátcserje, görögszéna mag, ánizstermés, cickafarkfű, palástfű, rozmaring

Javallat: Ajánlott, álatlában "csődörösen viselkedő herélteknek. Valamint, tenyészidőszakon kívül, nehezen kezelhető méneknek. Tenyészidőszak előtt 1 hónappal, az alkalmazását fel kell függeszteni.

Adagolás ás alkalmazás: Szájon át alkalmazandó. A ló testtömegétől függően: - póni: 1 adagolókanál, naponta egyszer - 300-500 ttkg közötti ló: 1,5 adagolókanál naponta egyszer - 500 ttkg feletti ló: 2 adagolókanál, naponta egyszer

1 adagolókanál megfelel 25gramm terméknek. Az ajánlott dózist nem szabad túllépni.

A gyógynövénykeveréket ajánlott leforrázni, akár a teákat, majd kihűlés után szűretlenül az abrak takarmányra ráöntve, elkeverve etetni, naponta 1x. A minimum alkalmazás időtartama: 4 hét.

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: Kizárólag előírás szerint alkalmazható! Gyógynövények fogyasztása esetén ajánlott az állatorvost tájékoztatni. A termék alkalmazása nem helyettesíti az egyes kórképekben szükséges megfelelő állatorvosi kezelést.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

25 °C alatt, száraz helyen, fénytől védve tartandó. Felnyitást követően a csomagolást gondosan vissza kell zárni.

800 g tasakban, adagoló kanál mellékelve.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Gyártó és forgalmazó: Bagamériné Kozma Gabriella 4251. Hajdúsámson, Tiszti-ltp 4. Tel: 30/588 75 24

Nyilvántartási szám: 1646/1/NM/2020 NÉBIH ÁTI (800 g)

Adatok
Információ
"csődőrösen" viselkedő herélteknek, és túlfűtött méneknek
Cikkszám
040
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Gyulai Kati
2024.02.09
Túlontúl öntudatos, gyakran kezelhetetlenül dilinyós telivér ménből a teakeverék által varázsütésre előjött egy másik ló: egy imádnivalóan bújós angyalka, akit a hormonok eddig ledomináltak. Alig merek hinni a szememnek, de jópár hónapja fennáll ez a csoda helyzet, úgyhogy már el merem hinni. Én is nagy köszönettel tartozom.
Koncz Csenge
2023.04.11
Egy herélés előtt álló, fiatal mén miatt kértem segítséget. Sajnos a többi ló társaságában nagyon “ménesen” viselkedett, ezért kértünk tanácsot, hogy a herélésig kicsit kezelhetőbbé váljon. Már pár nap után érezhető volt a változás, fele annyit nyerített, és könnyebb volt elvezetni más lovak mellett. Ami számomra hihetetlen volt, hogy herélés után mindössze 1 héttel, már teljesen úgy viselkedett mint egy régóta herélt ló. Korábban akár 1-3 hónap is eltelt, mire a frissen herélt lovainkból kiürültek a hormonok. Mindenképp használni fogjuk legközelebb is ilyen esetben, köszönjük!
Horváth Luca
2023.02.20
Későn herélt póninknak kezdtük adni. Korábban folyamatosan űzte, harapta a kancákat, nyerített a boxban. Vezetni, és kikötni is alig lehetett. Pár nap után egy varázsütésre megváltozott, mintha kicserélték volna, olyan normális lett! Nagyon szépen köszönjük!