50.000 Ft megrendeléstől INGYENES a GLS kiszállítás

Kérdés esetén keress bizalommal: +36305887524

Pacitea - Crazy gelding

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gyulai Kati
2024.02.09
Túlontúl öntudatos, gyakran kezelhetetlenül dilinyós telivér ménből a teakeverék által varázsütésre előjött egy másik ló: egy imádnivalóan bújós angyalka, akit a hormonok eddig ledomináltak. Alig merek hinni a szememnek, de jópár hónapja fennáll ez a csoda helyzet, úgyhogy már el merem hinni. Én is nagy köszönettel tartozom.
Koncz Csenge
2023.04.11
Egy herélés előtt álló, fiatal mén miatt kértem segítséget. Sajnos a többi ló társaságában nagyon “ménesen” viselkedett, ezért kértünk tanácsot, hogy a herélésig kicsit kezelhetőbbé váljon. Már pár nap után érezhető volt a változás, fele annyit nyerített, és könnyebb volt elvezetni más lovak mellett. Ami számomra hihetetlen volt, hogy herélés után mindössze 1 héttel, már teljesen úgy viselkedett mint egy régóta herélt ló. Korábban akár 1-3 hónap is eltelt, mire a frissen herélt lovainkból kiürültek a hormonok. Mindenképp használni fogjuk legközelebb is ilyen esetben, köszönjük!
Horváth Luca
2023.02.20
Későn herélt póninknak kezdtük adni. Korábban folyamatosan űzte, harapta a kancákat, nyerített a boxban. Vezetni, és kikötni is alig lehetett. Pár nap után egy varázsütésre megváltozott, mintha kicserélték volna, olyan normális lett! Nagyon szépen köszönjük!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza